Upea vuokramökki, Villa-Nesto, Askolassa

Askolan Monninkylän vuokramökeistämme ensimmäinen on vuonna 2003 valmistunut hirsirakenteinen Villa-Nesto. Tästä ympärivuotiseen käyttöön sopivasta mökistä sinulla on suorat näkymät Porvoonjoelle. Mökin tasaisella pihanurmikolla on tilaa pelata ja leikkiä. Iltaa istut mukavasti pihan huvimajassa. Talvella nautit takkatulen loimun lisäksi koivuparketeista lattialämmöllä jokaisessa huoneessa.

Vuokraa Villa-Nesto

Hyvä varustetaso tekee lomastasi helpon

Villa-Nestoon ajat hyviä ajoyhteyksiä pitkin helposti perille asti. Bussilla pääset 500 metrin päähän. Mökin seinältä löytyy autonlämmityspistorasia.

Mökissä on yöpymistilaa neljälle henkilölle. Jos tarvitset lisäksi vauvalle pinnasängyn, toimitamme sellaisen mielellämme. Mikäli suunnittelet reissua suuremmalla porukalla, lue lisää kookkaammasta Villa-Bertasta


Lomaherkut valmistat vaivattomasti Villa-Neston hyvin varustellussa keittiössä. Keittiöstä löydät lieden ja mikroaaltouunin, jääkaapin pakastelokerolla, kahvinkeittimen sekä astianpesukoneen. Raikas vesi tulee lähteestä.

Mukavuutta mökkiin tuovat koivuparketit lattialämmöllä jokaisessa huoneessa. Tunnelmaa pimeneviin iltoihin luo takka. Viihteestä voit nauttia TV:n ja kotiteatterijärjestelmän (CD ja DVD) kautta.


Oleskelutilan erkkeristä sinulle aukeaa näköala suoraan joelle, jonka rannassa odottavat laituri ja vene soutelijoita varten. Uimaan mentäessä on hyvä ottaa huomioon, että ranta on jyrkkä. Tasaisella, nurmipeitteisellä pihalla on huvimaja illanistujaisia varten.

Saunaan olemme totta kai valinneet aidon puukiukaan. Löylyistä nautittuasi pääset vilvoittelemaan kuistille, josta on jokinäköala. Pesutiloissa on sisä-WC ja suihkukaappi sekä mukavuutta lisäävä lattialämmitys.

Luonnonrauhaa ja aktiviteetteja

Villa-Nesto on omiaan ajanviettoon luonnon rauhassa. Oli kyse sitten perheestä, kaveri- tai työporukasta, monet nauttivat olostaan vuokramökillä. 


Kesällä voit viettää aikaasi pelaamalla yhdessä vaikkapa sulkapalloa tai golfia. Näihin ja moniin muihin aktiviteetteihin mökin avara oleskelupiha soveltuu erinomaisesti. Iltaa voit istua huvimajassa, ja kaiken kruunaavat sauna, uimaan pulahtaminen ja soutelu!


Talvisin keräännytään takan tai kotiteatterin ääreen. Tarvittaessa pääset myös käymään kaupassa, postissa, pankissa ja apteekissa. Ne sijaitsevat vain 3 kilometrin päässä. Lähimpään ravintolaankin on matkaa vain 3,5 kilometriä.


Liikkumaan pääset suoraan omalta pihalta. Kesällä sinulle on tarjolla hyvät pyöräilymahdollisuudet Porvoonjoen kansallismaisemissa. Omalla autollasi voit tehdä tutustumisretken Askolan nähtävyyksiin. 

Pääkaupunkikin on vain tunnin ajomatkan päässä!


Talvella lumiseen aikaan pääset suoraan mökiltä koneella tehdyille laduille. Laskettelurinteille, 15 kilometrin päähän pääset sujuvasti autolla. Jos kaipaat jännitystä, voit lähteä mönkijäsafarille maastoon.

Laadukas vuokramökki edullisesti

Täysin varustellut vuokramökit eivät ole automaattisesti kalliita. Vuokraa ihastuttava Villa-Nesto Askolassa edullisesti:

  • 200 € / viikonloppu
  • alkaen 430 € / viikko

Liinavaatteet maksavat 7 € / henkilö. Loppusiivouksesta veloitamme 40 €.

Mökin varausmaksu on 20 % vuokraushinnasta. Loppuvuokran maksu tapahtuu viikko ennen loman alkua.


Voit kysyä mökkiä myös nopealla aikataululla, ja pitempiaikainenkin vuokraus on mahdollista. Kysy hintoja!

Huom! Noudatamme yleisiä maaseutumatkoja koskevia sopimusehtoja.


Huomioithan ystävällisesti seuraavat asiat:

Ota mielellään omat liinavaatteet mukaan. Mikäli lakanat unohtuvat kuitenkin kotiin, voimme vuokrata ne sinulle pientä korvausta vastaan. Ethän ota lemmikkejä mukaan lomalle. Tupakointi mökissä on kielletty, mutta huvimajassa ja kuistilla voit toki sauhutella. Mökin loppusiivous ei sisälly hintaan.

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.