Mökkivuokrausta Askolan Villa-Bertassa

Uudempi Askolan loma-asunnoistamme mahdollistaa laadukkaan mökkivuokrauksen edulliseen hintaan. Villa-Bertta on vuonna 2009 jyhkeästä lamellihirrestä rakennettu tasokas mökki, joka sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kuuden hengen Villa-Bertassa nautit korkeasta varustetasosta ja upeista tiloista. Lomaherkut valmistat vaivatta omakotitalotason keittiössä. Voitte nauttia kokkailun tuloksista yhdessä komealla terassilla. 


Kauttamme tasokas mökkivuokraus Askolaan, Porvoonjoen varrelle, onnistuu useimmiten myös lyhyemmälläkin varoitusajalla. 


Vuokraa Villa-Bertta

Tervetuloa Villa-Berttaan

Keittiöstä löydät mikroaaltouunin, vedenkeittimen, astianpesukoneen, kiertoilmauunin ja muut keittiötarvikkeet. Lähteestä saat raikasta vettä.


Viihteestä voit nauttia TV:n ja kotiteatterijärjestelmän kautta.

Saunan lämmität aidolla puukiukaalla. Löylyjen jälkeen
voit nauttia vilvoittelusta isolla, komealla terassilla. Saunaosastolla on suihkukaappi. Erillinen sisä-WC on varusteltu pyykinpesukoneella.

Villa-Bertassa on tilaa ja tasoa: 74 neliötä alakerrassa ja noin 12 neliötä makuuparvella. Tila laajenee ulos 40 neliön terassille.

Tasokasta mökkivuokrausta edullisesti

Villa-Bertta on omiaan suuremman poppoon lomanviettoon, oli kyse sitten perheestä, kaveriporukasta tai työpaikan tiimistä. Tilaa riittää, eikä mukavuudesta tarvitse tinkiä.


Loma-asunnon keittiö vastaa omakotitalon keittiötä, ja siellä valmistat vaivattomasti tasokkaat lomaruuat. Jos jokin olennainen ainesosa unohtui, 3 kilometrin päässä sijaitsevaan kauppaan pääset nopeasti. Lähistöllä sijaitsevat myös posti, pankki ja apteekki. Valmiiseen pöytään pääsee lähimmässä ravintolassa 3,5 kilometrin päässä.

Liikkumaan pääset suoraan omalta pihalta. Kesällä pääset nauttimaan pyöräilystä upeissa Porvoonjoen kansallismaisemissa. Lomallasi voit myös tutustua Askolan nähtävyyksiin, kuten kirjailija Johannes Linnankosken lapsuudenkotiin ja hiidenkirnuihin. Helsingin nähtävyydet odottavat nekin vain tunnin ajomatkan päässä.


Talvella mökeiltä on suora pääsy koneella tehdyille laduille. Lähin laskettelurinne sijaitsee vain 15 kilometrin päässä. Halutessasi voit myös lähteä mökkisafarille lähimaastoon. Ulkoilun jälkeen on mukava nauttia viihteestä täysin varustellun mökin TV:n ja kotiteatterijärjestelmän kautta.

villa-bertta sisältä

Tasokkaan mökkivuokrauksen ei tarvitse olla tyyristä. Vuokraa Villa-Bertta Askolan Monninkylässä nyt edullisesti:


Alkaen 120 € / päivä
Alkaen 220 € / viikonloppu
Alkaen 520 € / viikko

Liinavaatteet 7 € / henkilö
Loppusiivous 50 €

Voit kysyä mökkiä myös nopealla aikataululla.

Pitempiaikainen vuokraus on mahdollista – kysy hintoja!


Huom! Noudatamme toiminnassamme yleisiä maaseutumatkoja koskevia sopimusehtoja.

Vuokraa Villa-Bertta nyt

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.